Der er rigtig mange mennesker der godt kan lide at tage på camping. Hvad end det er i Danmark eller udlandet, kan det være en god ide at have en camping huskeliste. Hvis du skal på camping i Italien, kan du lave en specifik huskeliste camping italien. Men hvis du gerne vil læse mere om huskeliste til camping og 10 ting du skal huske, læs med her. 

Husk campingvognen eller teltet 

Det vigtigste og første punkt til din camping huskeliste er at huske campingvognen eller teltet. Hvis du rejser med campingvogn, er sovepladser og køkken allerede på plads. Hvis du derimod rejser med telt, kan din huskeliste camping telt være lidt anderledes end ved campingvogn. 

Husk ting til madlavning 

En anden ting du skal huske er at have ting med til madlavning. Det vil sige at du skal huske service, gryder, køkkenredskaber osv. Hvis du rejser med telt og ikke har den store plads, kan det være en god ide at minimere det til et minimum. 

Grill 

Når du skal lave mad, kan det være en god ide at tilføje grill til din camping huskeliste. På den måde har du mulighed for at grille maden. Hvis du har en huskeliste camping telt, kan det være en god ide at tage et gasblus med også, så du kan koge noget vand.

Køletaske 

En anden god ting at have med er en køletaske med på sin huskeliste til camping. Man kan ikke nå at spise alt sit pålæg, drikkevare eller mælk på samme dag, og derfor kan det være en god ide at have et sted at opbevare det uden det bliver dårligt. 

Husk campingstole og bord 

Hvis du gerne vil have et sted og sidde og spise din mad eller hygge dig, kan det være en god ide at tage campingstole og bord med. Hvis man ikke har meget plads, kan man nøjes med små foldestole, der er nemme at have med. 

Lommelygte og ekstra batterier 

En uundværlig ting på camping huskeliste er altså en lommelygte. Du har brug for lys om aftenen – særligt hvis du skal på toilet væk fra teltet eller campingvognen. Når du har din lommelygte med, er det altid en god ide at have ekstra batterier med, så du ikke løber tør halvvejs under ferien. Det kan også være en god ide at have nogle forskellige batterier med, hvis nu andre ting skulle løbe tør. 

Det rette tøj og ting til at holde varmen 

Når du skal campere, kan det være en god ide at tilføje at man skal huske det rette tøj til camping huskelisten. Hvis du camperer i Danmark, kan det være en ekstra god ide at medbringe regntøj. Det kan desuden godt blive koldt om aftenen, når du er ude og campere. Derfor er det altid en god ide at have ekstra tæpper eller en varmeblæser med, så du kan holde varmen. 

Husk underholdning 

En sidste ting du skal huske, når du er på camping, er underholdningen. Det kan eksempelvis være en god bog, sjove spil eller noget helt tredje. Det vigtigste er i har noget at lave om aftenen. 

Share: