Annonce

Virksomheder konkurrerer om kunderne, og det er ikke altid lige let at blive bemærket, hvis ikke man har en strategi. Det kan virke uoverskueligt, og processen kan hurtigt blive udmattende. Det behøver dog hverken at være dyrt, svært eller særligt krævende at blive mere synlig, hvis man ved, hvordan man skal gribe det an. Her er tre tips til at synliggøre din virksomhed mere.

Vis logoet

Logoer er vigtige, når det gælder om at blive genkendt af potentielle kunder, og derfor er det også vigtigt, at man husker at vise det frem. Gennem Axon Profile kan I få sat jeres logo på forskellige reklameartikler, så I kan give potentielle kunder noget med, når de har besøgt jer. Nu hvor sommeren er tæt på, vil solbriller, caps eller drikkedunke med reklametryk fungere godt som reklameartikler, da disse artikler vil blive brugt og eksempelvis taget med på ferier eller festival. Logoet vil hurtigt blive vist til andre, og jeres virksomhed vil blive meget mere synlig denne sommer.

 

Axon Profile har en masse forskellige reklameartikler, så kig på axonprofile.dk, hvis du vil få det fulde overblik over reklameartikler. Sørg desuden for at logoet går igen på jeres fysiske lokaler, hjemmesider og visitkort, så det bliver vist frem flest mulige steder.

Gør brug af din hjemmeside

Hjemmesiden er et af de vigtigste våben, når det gælder om at blive set. Det er både her, potentielle kunder opsøger viden, og det er her, de vil forsøge at finde kontaktoplysninger på jer. Sørg derfor for at din hjemmeside både er overskuelig og letlæselig. Potentielle kunder skal ikke være i tvivl om, hvad I tilbyder, og de skal hurtigt kunne finde både telefonnummer og e-mail, ellers er der risiko for, at de vælger en anden virksomhed. Vis ligeledes jeres logo frem her, for eksempel ved at have billeder af drikkedunke med reklametryk.

 

Sociale medier

Der sker efterhånden mange ting på de sociale medier, og det er blevet en reklamesøjle i sig selv. Derfor er det også en god idé for enhver virksomhed at have en bruger de forskellige steder, hvor I kan vise hvem I er, og hvad I kan. Sørg for at jeres logo kan ses på flere af billederne, så potentielle kunder ved, hvem I er. Her kan I eksempelvis vise jeres drikkedunke med reklametryk, eller I kan lægge et billede ud af virksomhedens ejere. 

 

Det er desuden let at annoncere til potentielle kunder på sociale medier, og hvis I tror ekstra meget på denne reklamesøjle, kan I finde en influencer, der kan lave et opslag eller en story med en af jeres drikkedunke med reklametryk.

Share: